PER QUÈ CONFIAR EN iSERVIS

iServis neix de la complementarietat de professionals amb més de 13 anys d'experiència i un profund coneixement del sector i de les necessitats dels seus clients, siguin aquests companyies asseguradores, particulars, comerços, empreses, comunitats de veïns o administradors de finques. A iServis ajustem els treballs, assegurem els temps d'execució i oferim un servei a la carta, amb una atenció personalitzada i una disponibilitat 24 hores/365 dies.

Els pilars de l'èxit

iServis basa el seu model d'empresa en quatre pilars principals: l'equip, la tecnologia, el model de gestió i la innovació.

El cicle complet

Executem el cicle íntegre: gestió, coordinació, pressupostos, execució i seguiment de l'obra, control de qualitats i lliurament.

Treballa amb nosaltres

Si ets lampista, interiorista, gestor, pintor... i vols treballar amb nosaltres, contacta’ns i valorarem la teva candidatura.

Som eficients

A iServis trobarà una atenció ràpida, una valoració adequada, una actuació diligent i coordinada i la millor qualitat a preu just.

Confien en iServis

Ens han triat pel nostre rigor i excel•lència: Segur Caixa, Aegon Santander, Banc Sabadell, BBVA, Mútua de Propietaris...

La nostra garantia

Garantim: atenció personalitzada 24h, gestor i arquitecte cap d'obra, informe fotogràfic, projecte i llicència d'obres.

Segueixi els treballs

Disposem d'una aplicació web a través de la qual podrà obtenir en temps real informació sobre la seva obra i treballs.

Ajuda financera

Financem la seva reforma fins a 24 mesos i li indiquem on trobar subvencions oficials per a projectes concrets.

Confien en nosaltres

iServis ha aconseguit posicionar-se com l'empresa de gestió de sinistres preferida per algunes de les principals companyies d'assegurances del país, com Segur Caixa, Santander, KutxaBank Reale, MGS, Linea Directa, BBVA, Mutua Madrileña, Liberty, entre altres. Comptem amb la capacitat econòmica i estructural per organitzar grups de gestió i operaris que treballin en exclusiva per a una asseguradora.

ProCornella Registro de Empresas Acreditadas sector Construcción Axa Assistance InterPartner Assistance HomeServe HomeServe Allianz Partner Santalucía Seguros Generali
Linea directa Mutua madrileña acierta asistencia