Cuidem finques

Cuidem finques

iServis | Cuidamos fincas

Cuidem jardins i terrasses, reformem les àrees comunes, mantenim piscines i arreglem façanes.

A iServis treballem per aconseguir finques i comunitats segures i amb bona presència. Oferim als administradors de finques i a les comunitats de veïns la gestió de sinistres, les reformes o les reparacions habituals. Realitzem projectes per adaptar les instal•lacions a la normativa vigent i disposem d'un servei d'informació sobre ajudes oficials a l'accessibilitat i a les rehabilitacions d'edificis. Aportem experiència en la coordinació de diferents treballs i apliquem sinergies entre els serveis de manteniment de les zones comunes, piscines, jardineria, consergeria i altres treballs quotidians. Som una empresa jove, dinàmica i amb una dilatada experiència en el sector. Facilitem solucions davant qualsevol contingència, garantint responsabilitat i rigor.

Capacitat de resposta immediata

El nostre equip de professionals garanteix una resposta immediata a les seves necessitats i ofereix un servei eficient. Un servei eficient és aquell que compleix amb els requeriments de: una atenció ràpida davant qualsevol contingència o treball, una valoració adequada i també una actuació diligent i coordinada. A tot això sumem que oferim qualitat en els materials i serveis i amb un cost el més ajustat possible.

Les nostres actuacions


Carles Ballester,
Gerente iServis
Ens hem especialitzat en la cerca i localització d'avaries i fugues. Per a localitzacions complexes i per tal d’evitar obres innecessàries (com a canonades subterrànies sense danys o fugues en instal•lacions de piscines) utilitzem un sistema de detecció de fugues mitjançant gas traçador, geòfons i càmeres termogràfiques. Disposem de camions cisterna per desembossos privatius, baixants, arquetes i col•lectors. Abordem reformes integrals de cobertes. Som especialistes en neteja interior i exterior d'habitatges i també fem treballs verticals.