Mantenim negocis

Mantenim negocis

iServis | Mantenemos negocios

Comerços, empreses i indústries disposen a iServis de professionals que garanteixen un bon manteniment.

A iServis oferim un model d'eficiència i innovació que ens permet plantejar una atenció ràpida, professional, de qualitat i assequible.

Cada projecte de reforma, cada treball és únic i mereix una atenció personalitzada. Oferim un servei on el nostre client és exclusiu, utilitzem tots els nostres coneixements i recursos per garantir la seva satisfacció. Adaptem a les necessitats del client l’aplicació del cicle complet del servei: l'operativa relativa a terminis d'intervenció, el grau d'autonomia de la reparació, els circuits d'informació, el procediment de serveis, la capacitat de modificacions en les millores que es produïssin i la facturació. I tot el procés amb l’assessorament dels nostres responsables que aporten la seva experiència en el sector.

Per què pot confiar en nosaltres?

Quan un client busca un professional per afrontar un projecte de reforma en el seu comerç o empresa, o precisa confiar en algú per al manteniment general, a iServis li diem que les seves expectatives les fem nostres. Els nostres professionals ofereixen proximitat, perquè els problemes de manteniment i reparacions del dia a dia no desaccelerin l'activitat del negoci. Integrem les noves tecnologies per aconseguir més rapidesa i eficàcia.

Som especialistes


Carles Ballester,
Gerente iServis
Som especialistes en manteniment multi tècnic en climatització, detecció i extinció d'incendis i telecomunicacions. Assumim la fabricació, instal•lació i reparació de finestres i portes en fusteria d'alumini i també comptem amb un taller de fusteria per a treballs de falsos sostres en fusta o reparació i manteniment de mobiliari. Per a un comerç o un negoci oferim reparacions i manteniment general en serveis de pintura, electricitat, neteja, parquet, tendals i tots els treballs d'obra de paleta i lampisteria.