Reformem llars

Reformem llars

iServis | Reformamos hogares

Assolim reformes i projectes d'interiorisme amb alta qualitat i preus competitius. Garantim la satisfacció del treball.

Confiï en iServis. En nosaltres trobarà l'aliat amb qui compartir els seus somnis i també qui li aportarà les solucions més innovadores i adequades a qualsevol projecte. Sabem com afrontar tot tipus de treballs: des d'una contingència inesperada fins als processos de reforma planificats. Sumem tota la nostra experiència dins el món de les reformes, l'interiorisme, els serveis i el saber fer les coses ben fetes, per oferir solucions integrals també en l'àmbit domèstic. El client té línia directa amb els responsables del projecte de reforma.

A iServis entenem les seves necessitats i adaptem les solucions.

A iServis donem resposta a les seves inquietuds i desitjos.

A iServis innovem i millorem la qualitat del servei.

Creem complicitats amb els nostres clients

Davant qualsevol projecte de reforma o renovació que es planteja en la llar hi ha grans expectatives, moltes il•lusions i també la necessitat de fer realitat un projecte pensat i madurat amb cura i amb il•lusió. Als professionals d’ iServis ens mou la satisfacció dels nostres clients i per això garantim proximitat en tot el procés, una atenció personalitzada i un seguiment de l'obra sistemàtic. Estem compromesos amb la qualitat.

Dissenyem Llars


Carles Ballester,
Gerent iServis
Abans que entrin els paletes, els electricistes, els lampistes, els pintors i altres operaris, el nostre equip de interioristes es posa al seu servei per dissenyar els seus somnis i reformar la seva llar com ho ha imaginat. Després vénen els detalls, una pintura especial decorativa. Aplicació de microciment interior o exterior. O taulells naturals o de quars per a cuines i banys. Instal•lem parquet interior o exterior de fusta o sintètic, amb tarima hidròfuga i col•locació de sòcols. També treballem la fusteria ,amb mobles a mida per a la cuina o el bany, falsos sostres de fusta i també reparació i manteniment de mobiliari.