RESOLEM SINISTRES

RESOLEM SINISTRES

Resolem més de 600 sinistres al mes, aquesta és la nostra garantia. A iServis gestionem i resolem tot tipus de sinistres multigremis per a companyies asseguradores,  llar, comerç i comunitats de propietaris.

Adaptem a les necessitats del client el cicle complet del servei: l'operativa relativa a terminis d'intervenció, el grau d'autonomia de la reparació, la facturació, els circuits d'informació, el procediment de serveis i la capacitat de modificacions en les millores que es produeixin, assessorats pels nostres responsables, que aporten la seva experiència en el sector.

Som especialistes en la manipulació i gestió de residus tòxics que continguin amiant, segons normativa de previsió de riscos laborals i com a empresa autoritzada per indústria mitjançant inscripció en el RERA. Per a localitzacions complexes i per evitar obres innecessàries (com a canonades subterrànies sense danys, fugues en instal•lacions de piscines) utilitzem un sistema de detecció de fugues mitjançant gas traçador, geòfons i càmeres termogràfiques. Fem treballs verticals.

Tenim un equip d'operaris qualificat i enfocat a la millora constant dins del sector assegurador.

Comments are closed.