Sinistres multigremis

Sinistres multigremis

iServis atiende Siniestros de hogar

Som especialistes en resolució de sinistres multigremis, de llars, comerços i comunitats de propietaris.

A iServis gestionem amb èxit tot tipus de sinistres i donem una resposta ràpida i eficient a tots els problemes i danys soferts. Executem el cicle íntegre: gestió, coordinació, pressupostos, execució i seguiment de treballs, control de qualitats i factura. Valorem econòmicament i gestionem sinistres d'envergadura. Comptem amb un equip de gestors multifuncionals i equips de treball professionals, polivalents, ràpids i eficaços. Garantim alta qualitat a preus competitius.

iServis ha aconseguit posicionar-se com l'empresa de gestió de sinistres preferida per algunes de les principals companyies asseguradores del país. Entre elles podem citar Segur Caixa, Aegon Santander, Caixa Catalunya, Banc Sabadell, BBVA INIM, Kutxa Bank, Mútua de Propietaris i Mútua Madrilenya, entre altres.

Atenció al client 24 hores/365 diess

Oferim un servei VIP pera sinistres greus, amb el qual el nostre client rep un tracte exclusiu. Utilitzem tots els nostres coneixements i recursos per garantir la seva satisfacció. Adaptem a les necessitats del client el cicle complet del servei: l'operativa relativa a terminis d'intervenció, el grau d'autonomia de la reparació, la facturació, els circuits d'informació, el procediment de serveis i la capacitat de modificacions en les millores que es produïssin, assessorats pels nostres responsables, que aporten la seva experiència en el sector.

Som especialistes

Carles Ballester,
Gerent iServis
Som especialistes en la manipulació i gestió de residus tòxics que continguin amiant, segons normativa de previsió de riscos laborals i com a empresa autoritzada per indústria mitjançant inscripció en el RERA. Per a localitzacions complexes i per evitar obres innecessàries (com a canonades subterrànies sense danys, fugues en instal•lacions de piscines) utilitzem un sistema de detecció de fugues mitjançant gas traçador, geòfons i càmeres termogràfiques. També fem treballs verticals. Tenim un equip d'operaris qualificat i enfocat a la millora constant dins del sector assegurador.